user_mobilelogo

Belgische bonbons

 

Belgische bonbons

Belgische chocolade wordt wereldwijd geroemd en is niet alleen voor chocoholics! Wij bieden u een mooie selectie bonbons aan van Chocolaterie Ickx, die we voor u inkopen in Essen, België. In dit atelier zijn meerdere, zeer ervaren chocolatiers dagelijks de mooiste producten aan het creëren.

 

Er wordt alleen gewerkt met de allerbeste grondstoffen, zoals de couvertures van Barry Callebaut. De Ickx bonbons mogen dus met recht “echte Belgische chocolade” worden genoemd. Deze verfijnde en exclusieve chocolade is in elk seizoen en bij elke gelegenheid een smaakverrassing.

 

We hebben samengestelde doosjes klaar staan in verschillende maten en met een mooie feestverpakking. Maar natuurlijk kunt u het ook zelf samen laten stellen. Zo kunt u altijd terecht voor een passend, mooi en tongstrelend cadeau.

Contact gegevens

Bakkerij van Duynhoven
Dorpsstraat 48
5708 GJ Stiphout
T: 0492-536087
E:

Like ons op Facebook

Openingstijden

Ma: 08.30 - 17.30 uur
Di: gesloten
Wo: 08.30 - 17.30 uur
Do: 08.30 - 17.30 uur
Vr: 08.30 - 17.30 uur
Za: 08.00 - 16.00 uur
Zo: gesloten

Proclaimer

Staan er fouten of onvolledige informatie op deze website?
Wij doen er alles aan deze site actueel, volledig en juist te houden. Mocht u toch een fout zien of ontbreekt er naar uw idee informatie? Wij stellen uw reactie op prijs en doen ons best deze site hiermee te verbeteren. U kunt reageren via het digitale formulier voor meldingen en ideeën.