Brood
Ambachtelijk gemaakt met eerlijke grondstoffen. We bieden u een ruim assortiment dagvers brood. Al ons brood ondergaat een bereidingsproces van 4 uur. Hierdoor ontstaat er meer smaak en blijft het langer vers, zonder extra toegevoegde broodverbetermiddelen die het hele proces verkorten.
Door de tijd te nemen in de bereiding, vakkennis en kwalitatieve grondstoffen krijgt het brood een authentieke smaak. De variëteiten die we bieden zijn diverse soorten tarwe-, volkoren en witbrood. Maar ook meergranen broden zoals bijvoorbeeld spelt en haver. Als Vegan hebben we het heerlijke Vikorn brood.
Onze broden zijn dagvers
Bewaar het op kamertemperatuur zodat het brood niet uitdroogt. Bij vochtig weer, of de volgende dag, kunt u de broden met een harde korst (zoals stokbrood) even 'oppiepen' door ze een paar minuten in een voorverwarmde oven te leggen op 220 graden. Het vocht trekt dan uit de korst, waardoor het brood opnieuw knapperig wordt.
Geen tijd om een paar keer per week langs te komen? Geen probleem; ons brood kunt u prima in de vriezer bewaren. Heeft u dieet wensen, laat het ons weten. Zo hebben we koolhydraat armer brood, maar ook een ruim assortioment lactose-vrij brood. Desgevraagd kunnen we een etiket uitprinten met daarop een volledige opsomming van de ingrediënten.